Selge Grupijuht 2017

OLE SÕBER ISEENDALE JA OMA SÕPRADELE!

Kuku raadio koos partneritega on juba kahekümne esimest aastat järjest korraldamas Selge Grupijuhi kampaaniat. Seal aastal esmakordselt võtab Selge Grupijuhi kampaaniast osa ka Päästeamet.

Kakskümmend aastat järjepidevust ja traditsiooni on teinud Selgest Grupijuhist ühe tuntuima liiklusohutust propageeriva sotsiaalkampaania Eestis. Kahesajast registreerijast aastal 1997 on saanud üle kahe ja poole tuhande vastutustundliku inimese aastal 2016 ning kampaania idee on olnud läbi aastate sama – kes sõidab, see sõidab, ja kes võtab, see võtab.

Kõik kampaanias osalejad saavad Selge Grupijuhi tunnistuse ja kleebise, mis kinnitavad, et tegemist on inimesega, kes on lubanud jaanipühade ajal olla oma seltskonna kaineks juhiks. Päästeamet paneb kõigile südamele, et olenemata ujumisoskusest, soost või vanusest, tuleb veesõidukis alati päästevesti kanda ning alkoholijoobes vette ja veekogule minek on väga ohtlik. Igaüks, kes on ennast registreerinud Selgeks Grupijuhiks, kohustub endale võetud ülesannet täitma terve jaanilaupäeva ja sellele järgneva päeva. Kes ei eksi võetud kohustuste vastu, see on aus eelkõige iseenda ja oma sõprade ees.

Ka sellel aastal jätkatakse kaheosalise kampaaniaga ning kõigil soovijatel on taas võimalus ennast eelnevalt registreerida Kuku raadio koduleheküljel. Igal aastal on kasutanud seda võimalust ligi tuhat Selget Grupijuhti. Tavaregistreerimine saab toimuma traditsiooniliselt juuni kuus, kaheteistkümnes linnas üle Eesti.

Eelregistreerimine:
Kuku raadio koduleheküljel 22.-28. mai 2017

Tavaregistreerimine ja kohad:
Registreerimine toimub 05.-20. juuni 2017

05. juuni – Paide (Paide Maksimarket, Ringtee 2)
06. juuni – Rakvere (Rakvere Maksimarket, Vaala keskus, Lõõtspilli 2)
07. juuni – Haapsalu (Uuemõisa Konsum, Tallinna mnt. 84)
08. juuni – Kärdla (Tormi Konsum, Heltermaa mnt. 14)
09. juuni – Kuressaare (Kaubaait A ja O, Tehnika 5)
12. juuni – Rapla (Rapla Konsum, Tallinna mnt. 16)
13. juuni – Jõgeva (Pae Konsum, Aia 33)
14. juuni – Tartu (Eedeni Keskus, Kalda tee 1c)
15. juuni – Viljandi (Viljandi Maksimarket, Lääne 2)
16. juuni – Pärnu (Pärnu Maksimarket, Haapsalu mnt. 43)
19. juuni – Kiviõli (Kiviõli Konsum, Keskpuiestee 31)
20. juuni – Tallinn (Laagri Maksimarket, Pärnu mnt. 558a)

Registreerimine igas linnas kell 12.00-18.00