Teomeeter

MIS ON TEOMEETER?

Suured probleemid saavad alguse väikestest asjadest igaühe tegudes. Väikesed lubadused iseendale aitavad omakorda probleeme lahendada. Teadlased ütlevad, et nii lihtne see ongi. Teomeeter toimib nõnda, et erinevad asjatundjad mõtlevad läbi nii probleemi kui ka selle, millised lihtsad teod lahendusteni viivad. Sina saad anda endale jõukohased lubadused ning innustada teisi sama tegema. Niimoodi muudamegi lõpuks kultuuri ja kujundame ühiseid väärtusi.

VEEOHUTUS TEOMEETRIS

Kas kujutad ette suve ilma supluse ja veemõnudeta? Meie ei kujuta. Paraku sureb uppumissurma Eestis igal aastal kümneid inimesi. Seepärast loob Teomeeter koostöös Päästeametiga teod, mis tuletaks meile kõigile meelde, kuidas nautida suviseid suplusi ja veetegevusi, ise elu ja tervise juurde jäädes.

KUIDAS VASTATA?

  • Usalda hinnangute andmisel julgelt isiklikku kogemust ja tunnetust, see meid huvitabki!
  • Kui sa ei oska vastata, võid jätta vastamata ja minna järgmise juurde.
  • Iga teo juures saad seda ka kommenteerida. Võid pakkuda paremat sõnastust, avaldada arvamust teo sisu kohta või kirjutada muid mõtteid vabas vormis.